Elle Magazine

Hej på er alla! vi ville bara meddela att vi är väldgt glada idag eftersom vi har fått göra vårat första modelljobb för ELLE! Helt sjukt! Anyway så åkte vi till stureplan idag där själva fotograferingen var, vi fick såklart visa nya vårkläder och nya trender. Vi hade iaf tänkt lägga upp dom nu på bloggen som en liten förhandsvisning för våra kära läsare;)

   Sjukt vacker och naturlig!

 Jag lite Booty-style (vågade inte göra den större för mina päron kollar bloggen ibland:S)

 Close-up ooooh




  Scarf, MARC JACKOB´S 1229:-


Det var en helt otrolig upplevelse och vi vill tacka fotograferna och stylisterna (inte för att de finns mycket att göra när man är näst intill perfekt mihihih) Vi tackar även för de 20.000 kronorna vi fick var!


Vi vill dock inte uppmuntra unga tjejer att pressa sig själva för att bli något slags ideal, för de går inte u just got 2 have it like us;) Så att säga haha, för att visa att vi inte är några sminkbomber eller fejkade personer som ...Dessie.. *host* PAOW...Host* Kissie! Så lägger vi nu ut lite oretucherade och osminkade bilder på oss...raawww

  man blir sliten av allt modellande!

   hey lite licky!


Facebock har en åsikt!

På vår skola finns det många irriterande jävlar (speciellt dom i 1an) som står utanför entren varje morgon och röker. Förut kunde man alltid ta en liten genväg och gå genom lärnarnas ingång för att slippa rökstanken men idag bestämde sig skolans personal för att både låsa dörren, spärra av med polissnöre samt blockera med tre feta papperskorgar, så nu kan man helt enkelt inte gå där längre.
I morse fick vi alltså gå egenom riktiga entren och mötas av alla som BLÅSER RÖK på en, man ber snällt om att få komma förbi men då sitta dom där surfittorna bara snett o BLÅSER ÄNNU MERA RÖK! Det är inte trevligt att komma med nytvättad päls till skolan och sedan lukta som att jag legat i en sunkig pundarkällare en hel helg bara för att dom där jävlarna ska röka.
Det värsta av allt är att dom inte ens får röka, dom är bara 16 år och tror att dom är så jävla coola för att dom går på gymnasiet och röker! Men här har jag en nyhet till er: om ni sorgliga jävlar låg på er dödsbädd och hosta pga eran jävla lungcancer så skulle jag bara uppmana er att ta en till cigg och då så jorden blir befriad från sånna skabbiga jävlar som ni! (sedan skulle jag göra er till aska egenom att långsamt bränna ert lik med cigg efter cigg....)

 Såhär jävla arg är jag nu! 

FIMPA FÖR I HELVETTE!!!

 = ALLA ER SORGLIGA JÄVLAR SOM RÖKER I ENTREN, NU ÄR INTE COOLA OCH INGEN VILL SÄTTA PÅ ER ELLER SMAKA PÅ ER JÄVLA TOBAKKUK!


1:a Feb

Hej hopp! Har precis varit på en laserbehandling, tog bort lite hårväxt från ansiktet så att jag känner mig fräch och damig igen:) Lasern kostade 5.000 men det var det värt!:)

Före

   Fyyyyy!

Efter

   YEAH IM FRESCH!!!!!!!!!! (passade på att blondera mig oxå)



Anledningen att jag gjorde denna laser var då jag såg ett program om en skäggig kvinna vid namn jennifer Miller (se bilden nedan)

   JA, DET ÄR EN TJEJ


RSS 2.0