Dagens bilder

   Jag för 2 år sen på semester med familjen på fårö, notera gärna att jag följde modet och hade piercing, helt ute nu!





Avundsjuk

Hejsan på er, nu var det länge sedan vi skrev något vilket är tråkigt.

Nu är det så att jag har börjat inse att mina tuttar är så små, överallt ser jag tjejer med stora bröst, och inte blir det bättre av att kissie ska göra förstoring känns det som att jag inte vill vara sämre
Just nu har jag två myggbet i storkel 65A så om jag gör mig till en 75E så tror jag det kan bli rätt lyckat!:)

    Såhär bra kan resultatet bli om jag väljer att bli en 75e


Pinsamma erkännanden

Eftersom vi inte skrivit på bloggen på så länge tänkte vi få tillbaka våra läsare genom lite pinsamma erkännanden

Här är listan på lite åkommor vi har/har haft

5. vi har båda kraftiga celuliter under våran päls, kommer fram extra tydligt under sommaren då vi kör på kortklippt

4. jag har sugit av min kompis pappa på en fest

3. Skäggväxt i rövhålet som ger extrem analklåda

2. vi hade trekant med min faster på toan en gång när vi var 15 (vi var båda fjortisar då)

1. vi har testat analsex med varann, det blev baksug på båda och tog en vecka att städa upp



 Analklåda nr 3 på listan!

 


Kallt

Hallå i sturogna, här sitter jag och äter chips, såg precis en reklam för sats på tv....
Ingen verkade förövrigt varit särsklit intresserad av vår klasskompis till salu, ja ja nån i framtiden kanske kan fiska upp honom ur diket.

Är för övrigt väldigt trött på att frysa, längtar till våren då man blir vacker igen, nu känner man sig så äcklig med smutsig o sliten blek päls som ständigt blir frizzy såfort en kall vintervind slår en i ansiktet, förresten så fyller bloggen 1 vecka idag, tänkte därför bjuda på en vacker vårbild på mig

Jag i vårljuset, våren 09, visst blir man bara kär!


Dags för vår 3e bloppis!

Idag har vi tänkt till rejält! Vi har letat fram något som är både billigt och andvändbart! Vi säljer nämligen vår lätt alkoliserade/höga klasskompis, till det förmånliga priset av 50 kr!

Fakta:

Ålder: 18,5
Hårväxt: regnskog under armarna, tunn skäggväxt sam raggarsträng med oväntad suprise i slutet
Intressen: cykla, dricka, röka på
Sexuell läggning: neukrofil
andra åkommor: peace-maker, behov av att slåss, tandborstningsproblem, lätt alkohol samt crack skadad.






Carl F dahlgren finns att hämta i närmaste dike!

 


:S

Hej hej bloggen, imorgon,onsdag, ska jag göra något som jag har skjutit upp ett tag, gå till gynekologen... känns lite pinsamt kanske hoppas Dr. Get inte glömmer något verktyg i mig som förra gången, får nog be om att bli sövd. Önska mig lycka till imorn :S... /Orolig Facebock

Här är en bild från förra besöket:


Måste måste

Det är en himla massa måsten hela tiden:
1. Skriva på min redovisning
2.städa
3. betala tillbaka min skulder sedan jag var på krogen i fredags
4. banta ca 5 kg
5. uppdatera min garderob sedan 1997

Jag blir jävligt förbannad när jag ser detta, och inte blir det bättre av att de är 25 minusgrader ute så att man fryser klövarna av sig! 

Ne ibland känner man verkligen bara för att strunta i allt som har med ansvar att göra, och kanske bli en..............JUST DET, BLOTTARE! (Kanske lite kallt dock i dessa tider, men till sommaren kanske:)

 


Dagens outfit

Höll på att glömma att visa vad jag har på mig idag:)
(Tog En bild på mig från när jag senast använde denna outfit, var för övrig på midsommar då jag däckade, för mkt öl)
    Jeans shorts hm 179:-

Jeansjacka vintage 50 kr:)


Rekord

Igår hade denna blogg hela 331 unika besökare, något man inte kan tro eftersom så få kommenterar.
Vaknade nyss av att mamma och pappa bråkade om hur oteknisk pappa är, (han kan inte starta en tvättmaskin, eller en dator, inte heller skicka sms eller trycka på en kameraknapp!)  ibland undrar man ju om han är ett levande bevis på att stenåldern har existerat, fast nja att gå klädd som fred flinta i leopardmönstrat höftskynke är inte hans grej, så kanske inte. Tänkte iallafall tillägna detta inlägg till min kära stenålderspappa som måste ha slagit rekord i att inte hänga med i tekniken sedan 1955, samt till bloggens rekord, 331 besökare!

   Bild på pappa tagen förra året (vågar lägga ut denna eftersom jag vet att de inte är någon risk att han är en av våra läsare)


Utvikning och veganer

Dagens Bää:
Äntligen har utvikningsbilderna på oss kommit! Fler laddas upp på bloggen vid senare tillfälle

  Vi vet ju alla att modevärlden gillar extrema saker så tycker verkligen att jag förtjänar extra bonus för denna vågade bild, som enligt mig är en perfekt balans mellan naturlig skönhet och sexighet!

Dagens bu:
Är så trött på veganer, förstår inte vad problemet är med att äta lite kött, tillochmed jag käkade stektgris idag lixom, nä nu får ni skärpa er!
 


Svag för doggy

Hej! var ute på stan idag och kolla lite grejer, hitta inte så mycket att köpa så här års när alla är trötta på vinterkläder men det fortfarande är för kallt att ha på sig nått annat:(
Anyway så spanade jag in en hel del snygga hundar, jag är för er som inte vet väldigt svag för hundar och hela deras bad-boy stil.
Tyvär fick jag inte så många blickar tillbaka (kan bero på att jag fortfarande är lite julfet och inte klippt pälsen på så länge) men när jag blir stor ska jag allt rycka upp mig, börja träna lite oftare, och på så sätt skaffa mig han-hund som jag hoppas kommer fria.
Såg en speciellt sexig hund idag som jag faktiskt lyckades smygfota!<3 Har även kollat upp hur våra ungar skulle se ut!

                                                                                  
    MEE +  MIN FRAMTIDA MAN       =   vACKER BLANDNING, VISST:)<3

 

Vill du se hur dina barn kommer se ut? Gå in på denna sida: http://www.makemebabies.com/




Dagens outfit- Bohemian- style!

Hallå hallå, Vaknade just, står nu och kollar igenom garderoben efter nått fint att ha på sig.
Känner mig så trött på alla vinterkoftor och varma kläder överhuvudtaget så idag har jag letat upp något jag kan lova att ni inte hittar hos någon stor modebloggare, bara här!

  Bohemisk kofta, hemstickad med fräsigt halsband från Indiska, ca 39,50  (notera gärna att jag nyss hade slingat luggen hihi)

Goat vs. doggy

Världens fulaste hund VS. världens fulaste get?

Vem vinner titeln?





Det här är ingen skvallerblogg men jag blev så jävla sur över en viss händelse så jag var tvungen att hänga ut en person som ni ser här över...


Päls

Satt och kollade igenom lite vecko-revyrn tidningar och blev väldigt sugen på att raka av mig pälsen och göra en jacka av den, när jag såg hur inne de är med get-päls.
Tror de skulle bli snyggare på mig och mina ben skulle se smalare och sensuellare ut, jag skulle även kunna tona pälsen lite mörkare för att bli mer sexig. Men ja ja de får väl vänta tills jag får pengar den 25:e.

  Här är lite olika allternativ på vad man kan göra med pälsen, VILL HA!<3<3

Måste även Tacka alla våra läsare (ni är ca 30 stycken) för att det har gått så bra för oss dom första typ 4 dagarna, tänkte därför bjuda på en bild på min kära vän från den tiden hon var punkare:

  Sweet


Fundering

Jag gjorde mig en kopp skitvarmt te inatt som jag tyckte var för varmt för att dricka. Så, jag väntade på att det skulle svalna men somnade och glömde dricka upp det. På morgonen smakade jag på teet för och se om det smakade gott, till min stora förvåning va det iskallt. Mycket, mycket kallare än i rummet. Varför blir det så? Att temperaturen inte stannar vid rumstemperaturen utan fortsätter att kallna? Jag menar ett glas vatten blir ju aldrig kallare eller varmare än temperaturen i rummet! Hur fan går det till? Om någon ger mig en vettig förklaring ska jag lotta ut nått från min garderob och ge till den personen! P.S. Faxen är sönder så kommentera här istället. TACK PÅ FÖRHAND!


Get Bad

Då var det dags för veckans rengöring, jag ska alltså ta ett söndagsbad.
Till skillnad från de flesta djur gillar jag (vi) att bada och bli fräsch, kanske kan bero på att vi badar i vår egen mjölk vilket är väldigt lyxigt, och även något som kleopatra gjorde för att bevara sin ungdomliga skönhet.

Det är både praktiskt och nyttigt att bada i sin egen mjölk (om man är get alltså, inget för er ammande människo-honor) samt väldigt gott, brukar alltid ta med mig ett sugrör i badet om jag skulle bli törstig.

När jag sedan badat klart sparar vi mjölken och får jättegoda milkshakes till frukost, eller så skickar vi de till en tvålfabrik där de tillverkar tvål gjort på getmjölk.

Ne nu ska jag börja dra i spenorna så att jag kan ta mitt bad snart!

Såhär fin är jag när jag badar:)



   Tvålar gjorda på vår mjölk som finns att beställa på:

www.ameliasoapandherbcompany.com


God Morgon

Vaknade precis (12.15) känner mig jävligt sliten utan anledning. Vore nu vi som de flesta bloggare så skulle jag ta ett kort på mig och min kopp med grönt te efter att ha fixat mig lite diskret i badrummet och sedan skriva  "Ååh det känns så fräscht med en kopp grönt te, och här är sitter jag helt nyvaken och osminkad hihi"

Ska nu inte göra detta utan jag ska lägga ut lite bilder som är 100% oretucherade

     Här är Jag 100% nyvaken och osminkad (men visst har jag ändå ganska långa ögonfransar:)

     Såhär mycket kan man alltså fuska om man är människa, nått att tänka på till alla fjortisar där ute....VI VET ER HEMLIGHET!

Hjälp sökes!! (Kuckelimuck är ju Karlssons medicin i form av godis av blandad sort)

Är det någon som vet de exakta ingredienserna i kuckelimuckmedicin får ni gärna kontakta mig, blev lite sugen på o prova det till tv-tittandet ikväll!

En sak till angående Karlsson, hur gammal är han egentligen, han skulle kunna vara åtta, 15 eller 35 år, man ser verkligen inte hans ålder... Någon som vet om han är singel idag också?

Vardaglig smärta

Att va sjuk, bryta benet eller ha huvudvärk vet ju alla är jobbigt. Men den vardagliga smärtan eller det obehagliga man oftast inte tänker på, kan vara hur litet som helst, det är ofta det som orsaker mest irritation eller smärta tycker vi på Facebock. Här kommer därför en lista över dagens mest obehagliga irriterande och smärtande åkommor och fenomen. Vi början i toppen.

1. Små blåsor i munnen, känns töntigt att klaga över kanske du tycker men det gör faktiskt ont o du är inte ensam!
2. Papercut, eller jack under nageln, smärtan är olidlig, inget syns men det gör en förjävla handikappad! (för oss då under klöven)
3. När man e magsjuk o spyr bitar genom näsan. Inte så kul, tycker nog inte du heller...
4. Sendrag i nacken, man rör huvudet för fort så det bränner till utav satan. Fy helvette...
5. Bränna tungan när man dricker kaffe/te/varm choklad, strävt som kattsand i munnen och sjukt störande! FY FAN är mina ord.
6. När man är sjukt trött men aldrig somnar utan vrider sig o vaknar med ett ryck! Återkommande i-landsproblem! (get-lands-problem)
7.När man inte har haft vantar på sig ute på vintern o man tappar känslen o man får den briljanta idén att hälla varmt vatten på dom, skulle beskriva smärtan som om myror eller andra kryp försökte äta sig ut ur händerna. Diss till småkrypen alltså!
Bitig spya genom näsan!, nummer 3 på listan idag.

Några mer förslag? Bara o säga till om jag glömt nått i den här listan!

Upprörd

Min mobil har blivit utsatt för misshandel så skärmen skiftar nu mera i grönt och blått samt helt svart, jag vet inte vem som gjorde detta dåd men om gärningsmannen läser detta så vill jag säga att det var en prima mobil modell 96!
 Glömde för övrigt att säga att jag vaknade upp med 3 stulna shotglas i väskan,
kanske kan lotta ut dom senare.

Något annat jag vill påpeka är att det finns på tok för lite toaletter ute på krogen, så man får helt enkelt köra get-style och pissa på golvet!

       Dags att skrota min prima mobil motorola G50 som jag troget haft sedan 1996!

Bäää(kis)

Igår var vi ute på GRODAN faktiskt, är inget större fan av reptiler men men....

Svårt att avgöra om de var kul eftersom minnesluckorna är många, kom ihåg att jag tog massa drinkpinnar och petade folk "under bältet" så att säga, blev lite långtråkigt tillslut eftersom stället är så litet och folk var lite svettiga, lyckades dock spetsa min egen cider med lite eget hemifrån.

tappade även bort min partyhatt (som du ser på bild några inlägg nedan) och skulle bli väldigt glad om någon hörde av sig och sa att dom hittat den och var villig att lämna tillbaka den!

 

    Jag idag, inte så fräsch kanske.....


en tanke

Jag blev lite förvirrad igår när jag åkte buss. så här är det nämligen: bussarna i sthlm har en viss skylt där det står något i stil med"vid fara slå in rutan" på insidan av bussen. Men då kom jag o tänka på, om JAG är på insidan av bussen då ska jag ju fan slå UT rutan. jävla rikspucko som jag kommit på den texten, du kan ju för fan inte slå in en ruta om du redan är inne! / en upprörd get i sthlms kommunala lokaltrafik!

Även vi går ut på fredagarna

japp nu är vi på språng, ikväll ska vi gå ut, så om du ser 2 dansande getter kan du komma fram och personligen meddela om du är intresserad av att hyra "morfar" om inte går de alltid bra att bjuda på nått i baren
Kvällens outfit
partyhatt buttricks 49.50
Ballonger ica 29.50
Det kostar inte att vara snygg om man har en bra grund, nått att tänka på kissie!
D

Bloppis del två

Nu är det dags för vår andra bloppis. Idag har vi en prima Morfar för tillsvidare hyrning till en kostnad på 150 kr i månaden, mat och logi ingår ej.

Ålder: 86
Vikt: 130+
Längd: <1m
Stjärntecken: Oxe (fyfaan, tåls o tänka på)
Könsjukdomar: nej
Blodgrupp: AB-
Pension: 3640 kr / mån
Tidigare boende: Västberga ålderdomshem
Sexuell läggning: Straight med dragning åt bi
Andra åkommor: Extrem skäggväxt, lätt fetma, rullstolsbunden (men tyvärr utan rullstol just nu, den har under konstiga omständigheter blivit såld), har en gerbil, inkontinent
Bild från -03

Uthyres p.g.a.: tidsbrist

 Börje F Larsson finns att avhämtas, vägbeskrivning ges per telefon. Kommentera om ni är intresserade så kommer vi överrens om transfern, tid och plats.




BU OCH BÄ

Här kommer dagens bu och bä från oss på Facebock

Dagens BÄ:
 Vi gillar tjejer med stil!

Dagens BU:
 Vi hatar när chips fastnar i tänderna som man ätit på kvällen och när man måste borsta tänderna precis efter!


Tackar tackar

Vi skulle vilja tacka våra kära läsare som förgyllde vår premiär av denna blogg med att vara hela 32 stycken (2var vi själva)
Vi håller på att borsta tänderna och polera klövarna för att göra oss redo för idag, då vi för övrig har permision så vi slipper ut en sväng ikväll:)

Så här glada är vi just nu
(lite pinsam bild kanske, jag var fjorton och skulle precis ta ut rälsen)

En ny start

Vi vill berätta lite om oss själva bakom vår fasad. Vi är alltså två getter födda 91 som vill inspirera. Här är bilder från våra liv :)

  Vi med vårat fadderbarn vishnu ifrån Indien

Det var verkligen en fantastisk resa, även fast vi stötte på problem när vi fick spendera mycket tid i bagageutrymmet då folk var allergiska.

dags för år 10-s och vår första bloppis!!!

Idag tänkte vi sälja lite saker som vi hittade hemma hos oss igår kväll. Vi börjar med en skön rullstol med plyschklädsel i färgen ''forest green''. Nypris 2000:- vårt pris 1900:-. Finns för avhämtning i tallkrogen fråga Efter Lasse. Vid snabb affär kan vi tänka oss att säka priset lite. Men tänk på att det är modellen Comfort size 98 i färgen "forest green" (dock lite utslitna bromsar) annars i nyskick. Klädseln kan bytas ut.

Färg: FOREST GREEN                
                                                               Säljs p.g.a. : Olycka

Premiär!

Anledningen till att du är här är en simpel feltryckning. Du ville gå in på facebook det vet vi.
Eftersom att blondinbella har pensionerat sig (och dessutom gått ner 100 kg), Kenza är i thailand och gifter bort sig och kissie har blivit lättmjölk vi det här laget samt att bloggen sandsochemsi endast visade sig att vara en stor flopp tänkte vi ta över bloggvärlden.

Andra bloggnamn vi funderade på att ha
1. fuckfrans- vi går på den skolan och kul är det inte länrge...ser väldigt mörkt ut.
2. 2012- då dör vi fan
Japp, längre än så kom vi inte.


RSS 2.0